Geboortekaartjes Abigaïl.
 
Op de vraag van Saskia Schrijvers, of we geboortekaartjes met een blinddruk op de voorzijde kunnen maken reageerden we aanvankelijk wat aarzelend. We waren nog maar net begonnen met het zelf maken van polymeerplaatjes die we voor o.a. blinddrukken nodig hebben. Na het zien van haar kaartontwerp waren we om en hebben alles op alles gezet om de kaart op tijd gedrukt te krijgen. Janneke Pasman, onze grafisch vormgeefster, bekwaamde zich in het bedienen van de net aangeschafte polimero A4 en had al vrij snel een aantal proefplaatjes. Martin Mutsaers, onze ambachtelijke drukker, ging aan de slag met de plaatjes en maakte een mooie blinddruk op het Römerturm Bütten papier. Via de mail hielden we Saskia steeds op de hoogte van de vorderingen.  De Heidelberg degelpers drukte moeiteloos eerst het front en na de geboorte van Abigaïl volgde de binnenzijde in een zachte rose kleur. Cadeauwinkel de Kassei leverde een prachtige houten doos waarin de kaartjes afgeleverd werden.  De enveloppen hadden we reeds meegegeven en werden door Saskia voorzien van een prachtige bijpassende postzegel. Een heerlijke taart en lieve reacties die we nadien van Saskia, Sander en Abigaïl ontvingen waren de slagroom en kers op deze heel leuke opdracht.
Reactie:

Dag Harry en Ingrid,

Wat een geschenk hebben jullie vandaag gebracht! Ik ben helemaal gelukkig! Sander kwam de trap op lopen met een prachtig roze tas, met de boodschap dit is precies iets voor jouw! Wat een feest hebben jullie er van gemaakt, wat een prachtige kist met die  "gepreegde" voorkant ;) Die gaan we gebruiken om mooie herinneringen in te doen.

Maar waar het allemaal om draait zijn natuurlijk de kaartjes, de liefde die er in het maken zit straalt er vanaf. Ze zijn perfect geworden! De voorkant is heel mooi zacht geworden en komt er prachtig uit met de softe randjes van het papier. De binnenkant is eveneens super de kleur roze kan niet beter! En zo kan ik nog wel even doorgaan :)

1000x dank
We vinden jullie geweldig!
Saskia Sander & Abigaïl


 
Foto Modern | Molenstraat 5 | Lochem | 0573-251882 | info@fotomodernlochem.nl
 • Foto Modern
 • Pasfoto's
 • Fotoservice
 • Fotohandel
 • Digitale albums
 • Papierassortiment
 • Cursussen
 • Nieuws!
 • Te koop!
 • Copyshop
 • Kopieren
 • Scannen
 • Papier assortiment
 • Bindingen
 • Afwerk opties
 • Enveloppen
 • Drukkerij
 • Kopieren
 • Kaarten
 • Flyers en folders
 • Kalenders
 • Posters
 • Schets/notitieblokken
 • Familiedrukwerk
 • Bedrijfsdrukwerk
 • Boeken
 • Clubbladen/tijdschriften
 • Flip-over presentatiemap
 • Rouwdrukwerk
 • Voor uitvaartverzorgers
 • Lijstenmakerij
 • Inlijsten
 • Maatwerklijsten
 • Standaard lijsten
 • Passe-partout
 • Opplakken en verduurzamen
 • Glas
 • Boekbinderij
 • Nieuws!
 • Bindingen
 • Covers
 • Extra mogelijkheden
 • Graphica Lochem
 • Uitgeverij
 • Boek-/hoogdruk
 • Foliedruk
 • Preegdruk
 • Linodruk
 • Nieuws!
 • Openingstijden
 • Grafische werkplaats
 • Letterpress Lochem
 • Letterpress geboortekaartjes
 • Letterpress visitekaartjes
 • Letterpress trouwkaarten
 • Papier assortiment
 • Contact
 • Team Modern