Rouwdrukwerk

Drukkerij Modern Lochem beschikt over een prachtige, eigen collectie rouwkaarten gedrukt op mooie papiersoorten. Naast onze eigen collectie rouwkaarten kunt u bij ons terecht voor het drukken van rouwkaarten met een ontwerp naar eigen wens. In onze ontwerpstudio maken we samen met u of uw familie het ontwerp van de kaart en met behulp van drukproeven, voorbeelden en onze ervaring ontstaat zo een zeer persoonlijk ontwerp. Met veel aandacht en zorg voor het gewenste resultaat denken wij graag met u mee, adviseren in de keus van het lettertype, de plaatsing van de tekst en het formaat van de rouwkaart. Een afwijkende maat en/of uitvoering is geen probleem. Het drukken, snijden, rillen en vouwen van de kaarten gebeurt in eigen drukkerij.

Onze eigen collectie rouwkaarten bestaat uit kunst- en fotokaarten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kaart zonder afbeelding of met alleen een rouwkader. Wij drukken o.a. op Oud Hollands papier en ongebleekt biotop en leveren ook de bijpassende enveloppen. Natuurlijk uit voorraad leverbaar. Alles kan worden gedrukt als rouwbrief, rouwkaart en/of dankbetuiging. Wij drukken ook gedachteniskaarten, bidprentjes en uitvaartliturgieën.

Bekijk hier onze collectie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Arentsen. Telefoon: 0573-251882 of 0651296854, e-mail: info@csml.nl of loop binnen bij Foto Modern Lochem, om de kaartencollectie te bekijken. Adres: Molenstraat 5 7241 AD Lochem, www.csml.nl.Kaarten in Letterpress - door ons zelf ambachtelijk gedrukt

De tekst of afbeelding wordt door middel van de oude boekdruktechniek verdiept in het front van de kaart gedrukt.
Foto Modern | Molenstraat 5 | Lochem | 0573-251882 | info@fotomodernlochem.nl
 • Foto Modern
 • Pasfoto's
 • Fotoservice
 • Fotohandel
 • Digitale albums
 • Papierassortiment
 • Cursussen
 • Nieuws!
 • Te koop!
 • Copyshop
 • Kopieren
 • Papier assortiment
 • Bindingen
 • Afwerk opties
 • Enveloppen
 • Drukkerij
 • Kopieren
 • Kaarten
 • Flyers en folders
 • Kalenders
 • Posters
 • Schets/notitieblokken
 • Familiedrukwerk
 • Bedrijfsdrukwerk
 • Boeken
 • Clubbladen/tijdschriften
 • Flip-over presentatiemap
 • Rouwdrukwerk
 • Voor uitvaartverzorgers
 • Lijstenmakerij
 • Inlijsten
 • Maatwerklijsten
 • Standaard lijsten
 • Passe-partout
 • Opplakken en verduurzamen
 • Glas
 • Boekbinderij
 • Nieuws!
 • Bindingen
 • Covers
 • Extra mogelijkheden
 • Graphica Lochem
 • Uitgeverij
 • Boek-/hoogdruk
 • Foliedruk
 • Preegdruk
 • Linodruk
 • Nieuws!
 • Openingstijden
 • Grafische werkplaats
 • Letterpress Lochem
 • Letterpress geboortekaartjes
 • Letterpress visitekaartjes
 • Letterpress trouwkaarten
 • Papier assortiment
 • Contact
 • Team Modern